Om Mette Marie


 IMG_1886.JPGMit navn er Mette Marie Viscor, jeg er lidt af hvert…men mest af alt er jeg madkommunikatør, med forkærlighed for the og bagværk, hvilket nok kommer sig af at jeg har startet Tante T sammen med min bror, og derigennem har arbejdet med the samt lækkerier man kan spise i mange år. I thesalonen serverede vi hjemmebagte kager, boller og scones.

Jeg har bagt så længe jeg kan huske, og for en 5 år siden opdagede jeg at jeg var glutensensitiv. Og helt ærligt så blev jeg ENORMT ked af det, og så alle mit livs kager passere revy…Derfor besluttede jeg mig for at se hvor langt jeg kunne tage glutenfri bagning, for der kan skubbes til grænserne så det ikke bare er tørt, hårdt og kedeligt. Jeg begyndte en glutenfri blog i 2011, hvor man kan følge mine første glutenfri skridt, Tante Glutenfrei hedder den. Nu blogger jeg dog her fra denne side for at have lidt samling på det hele.

Det skal nævnes, at jeg er et inkarneret øko-ører, så jeg bruger stort set kun økologiske ingredienser i mine opskrifter! Det smager bare bedst og har skønnere energi. Det er desværre ikke længere et spørgsmål om hvor vidt jorden, og os der bor på den, er forurenede eller ej, det er et spørgsmål om hvor meget, derfor gælder det om at tage så sunde valg som muligt, og specielt hvis du allerede har allergi. Har mødt flere der var virkelig overfølsomme overfor nødder, men som har opdaget at de godt kan tåle økologiske nødder. Tankevækkende… #mereøko

Ud over mit glutenfri projekt så elsker jeg the og fortæller gerne derom, healer og giver intuitiv vejledning, synger og skriver sange.

Jeg bor i Fredensborg med min mand og vores 3 små sønner – ca. 3 minutters gang fra min forretning.

Kærlig hilsen

Mette Marie <3<3<3


Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.